• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: Україна може стати ом СОТ до кінця 2005
    Опубликовано: 2005-11-22 11:00:00
    Президент України Віктор Ющенко вважає, що Україна ще може стати ом СОТ до кінця 2005 року. Про це він сказав в інтерв'ю агентству «Reuters». Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
    «Я планую цього тижня переговорити з різними сторонами – учасниками цього процесу стосовно того, щоб нас підтримали, і вийти на позитивне рішення ще в цьому році», – сказав Глава держави.
    Президент зазначив, що, на його думку, Україна на сьогодні виконала «левову частку» роботи з адаптації свого законодавства до стандартів СОТ. «Сьогодні ми приблизно на 80–90 відсотків живемо в тарифному режимі СОТ», – додав В. Ющенко.
    Говорячи про зусилля влади щодо вступу України до СОТ, Глава держави сказав: «Президент і виконавча влада зробили все, хоча хотілося б бачити роботу парламенту більш ефективною».
    Водночас В. Ющенко підкреслив, що не прийняті поки що Верховною Радою закони не є нездоланною перешкодою для вступу України до СОТ. За його словами, Україна може взяти на себе зобов'язання прийняти ці закони під час «перехідного періоду» – тобто вже після прийняття України до СОТ, але до початку її формальної участі в діяльності організації.
    ELCOMART Политика
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.