• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тернопільській губернатор не хоче віддавати гроші
    Опубликовано: 2005-11-22 11:52:00
    У низці ЗМІ було поширено недостовірну інформацію, яка стосується голови Тернопільської облдержадміністрації Івана Стойка, – повідомили 22 листопада у прес-службі Тернопільської ОДА. Йдеться про отримання одноразової грошової компенсації для створення житлових умов у Києві.

    Як зазначили у прес-службі, деякі друковані та електронні ЗМІ, оперуючи інформацією, взятою з сайту «Українська правда», поширили неправдиву інформацію. Вони повідомили, що Іван Стойко отримав передбачену статтею 35 Закону України «Про статус народного депутата України» одноразову грошову компенсацію для створення належних житлових умов у Києві, уже не будучи народним депутатом України.

    У заяві прес-служби говориться, що «зну компенсацію Іван Стойко отримав у 2003 році. Тоді він був народним депутатом України, тож отримання цієї виплати є цілком правомірною. Ймовірно, журналісти будували свої припущення, виходячи з дати складання списку опублікованого на сайті «Української правди» (10 жовтня 2005 року), не зауваживши, що це лише дата складання самого списку, а не дата отримання депутатами належної їм грошової компенсації».

    Згідно зі списком народних депутатів України, щодо яких прийнято рішення про виплату одноразової грошової компенсації для створення належних житлових умов у Києві, Іван Стойко отримав 277 300 гривень.
     
    "Вголос"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.