• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Прогресивні соціалісти імітуватимуть дієвість шляхом балотування
    Опубликовано: 2005-11-22 15:08:00
    Львівська обласна організація Прогресивної соціалістичної партії України вже сформувала виборчі штаби і має своїх кандидатів до обласної ради, Львівської міської ради та районних рад.
     
    За словами голови ЛОО ПСПУ Олександра Покровського "ПСПУ на виборах орієнтуватиметься на індустріально-промислові райони Львівщини, тому з 12 виборчих округів Львівської області, виборчі штаби ПСПУ діятимуть лише у 8 округах. Це – Львів (4 штаби), Стрий, Дрогобич Червоноград, Городок».

    До Львівської обласної ради список від ПСПУ кандидуватиме Олександр Покровський, а до Львівської міської ради «кандидатури остаточно узгоджуються», — зазначив голова ЛОО ПСПУ.

    О.Покровський не виключає, що ПСПУ на регіональному рівні блокуватиметься з партіями «Держава» та «Руський блок». Окрім того, львівські «вітренківці» вже визначилися кого підтримуватимуть на посаду міського голови Львова.

    «Це буде добрий господарник», — зазначив О.Покровський, однак прізвище кандидата, якого підтримуватиме ПСПУ поки що утримався «називати пресі».

    «Прогресивні соціалісти Львівщини на цей час займаються активною діяльністю: наші представники приймали участь в усіх акціях ПСПУ в Києві, у вчорашніх – також. А вже 1–2 ня делегація від ЛОО ПСПУ прийматиме участь в акції протесту партії у Києві під час проходження самміту НАТО», — акцентував О.Покровський.
     
    ". VIP "Vлада I Pолітика"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.