• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Перші Президентські Слухання пройдуть в Українському домі
    Опубликовано: 2005-11-22 17:44:00
    28 листопада Перші Президентські Слухання під назвою «Виклики, породжені свободою» пройдуть в Українському домі. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Це новий відкритий під головуванням Президента України і за участю представників Політичної ради при Президентові України, інститутів громадянського суспільства, ділових кіл, інтелектуальної, наукової та духовної еліти. Вони представлять своє бачення викликів для нової влади у різних сферах суспільного розвитку.
     
    працюватиме першу ину дня в режимі спільного засідання, а другу ину дня пройдуть секційні засідання по темам, зокрема, щодо розвитку громадянського суспільства, щодо розвитку бізнесу, щодо пріоритетів соціального та гуманітарного розвитку.
     
    Результатами Перших Президентських Слухань, стануть пропозиції до стратегії державної політики. На Перших Президентських слуханнях буде прийнята концепція Стратегічної ради з розвитку державної політики при Президентові України, на яку буде, зокрема, покладено подальшу організацію відкритого діалогу Президента зі суспільством. Послідовна серія подібних обговорень пройде в регіонах країни.
     
    ELCOMART Политика
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.