• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко сьогодні йде на Майдан у прекрасному настрої
    Опубликовано: 2005-11-22 17:48:00
    Президент України вважає свято на Майдані Незалежності з нагоди річниці Помаранчевої революції, у якому сьогодні увечері він візьме участь «прекрасною можливістю знову побачити тисячі очей, відчути унікальну атмосферу Майдану і стояти в колі людей, з якими разом виборювали перемогу демократії». Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Віктор Ющенко перекй, що рік, що минув від початку Помаранчевої революції, був одним із найважливіших в історії України «Це був щасливий рік, тому що це був рік свободи», – наголошує Глава держави.
     
    Президент України стверджує, що іде сьогодні на Майдан в піднесеному настрої, оскільки сприймає його як місце, яке символізує поштовх до свободи цілого суспільства. Глава Української держави перекй, що сьогодні найкращий день, для того, щоб усі політичні сили демократичного спрямування продемонстрували єдність і солідарність, «тому що більша частина Майдану чекає саме цього».
     
    Президент України наголошує, що «головними героями Майдану є люди, які створили його і сьогодні, і рік тому – і сьогодні політики мають на це зважати». «Це той день, коли ми повинні відповідати очікуванням народу, і не дозволяти собі нещирості і неповаги», – підкреслив він.
     
    ELCOMART Политика
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.