• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сташевський візьме участь у засіданні Ради глав Урядів СНД
    Опубликовано: 2005-11-24 09:46:00
    25 листопада ц.р. у Москві відбудеться засідання Ради глав Урядів Співдружності Незалежних Держав. Українську делегацію очолює Перший віце-прем’єр-міністр України Станіслав Сташевський. Учасники наради розглянуть низку важливих питань діяльності СНД.
     
    Серед них – про Комплекс середньотермінових заходів з просування на внутрішній ринок СНД та ринки третіх країн контноздатної продукції, що виробляється національними виробниками, на період до 2010 року;
     
    про єдиний Бюджет органів СНД, який фінансується за рахунок бюджетних коштів держав-учасниць СНД на 2006 рік;
     
    про Концепцію формування спільного електроенергетичного ринку держав-учасниць СНД;
     
    про виконання Угоди щодо обміну матеріалами національних інформаційних агентств держав-учасниць СНД від 18 серпня 2003 року. Всього запропоновано для обговорення та підписання понад 30 документів з різних напрямків економічної, гуманітарної, освітньої діяльності держав-учасниць СНД, зокрема, із співробітництва у сфері трудової міграції і соціального захисту трудівників–мігрантів, боротьби з організованою злочинністю, торгівлі людьми та їхніми органами тощо.
     
    На засіданні також будуть розглянуті організаційні питання. Передбачається, що наступна зустріч глав Урядів відбудеться у місті Душанбе (Республіка Таджикистан). По закінченню засідання буде організований підхід до преси.
     
    "Урядовий портал"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.