• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Засуха перейшла до Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-11-24 10:16:00
    У зв’язку з переходом до Партії регіонів 23 листопада, народний депутат України Тетяна Засуха заявила про добровільний вихід з ів Селянської партії України, що автоматично увільнило її від обов’язків голови партії.

    Як повідомили у прес-службі СелПУ, виконання обов’язків голови Селянської партії України покладено на першого заступника голови СелПУ Володимира Сем’янівського. Нового лідера СелПУ оберуть делегати наступного з’їзду партії, зазначили в прес-службі.

    Наємо, що 8 листопада ц. р. Президія Вищої ради СелПУ виключила народного депутата України Т.Засуху із СелПУ і обрала заступника голови СелПУ Сергія Довганя виконуючим обов’язки голови партії. Однією із причин виключення Т.Засухи з партії було те, що вона дала згоду балотуватись до Верховної Ради України на виборах-2006 за списком Партії регіонів.

    Т.Засуха не визнала легітимність цього рішення і заявила, що її виключення спричинене тим, що С.Довгань домовляється про входження СелПУ в «Народний союз Наша Україна».

    15 листопада VІІІ пленум Селянської партії України виключив за лав партії С.Довганя.

    Як відомо, Т.Засуха замінила С.Довганя на посаді голови Селянської партії України у липні 2004 року, коли його було призначено його головою Херсонської обласної державної адміністрації.

    "Депутат"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.