• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна і Хорватія підписали двосторонній протокол
    Опубликовано: 2005-11-24 12:10:00
    У рамках перебування у Женеві української делегації для участі у 15-му засіданні Робочої групи з розгляду заявки України про вступ до СОТ відбулося підписання двостороннього протоколу з доступу до ринку товарів та послуг України з Хорватією, повідомили Укрінформу з прес-служби МЗС.
    Від імені України зазначений двосторонній протокол підписав заступник міністра економіки України Валерій Пятницький. Незважаючи на принциповість підходів до питань доступу до ринку товарів та послуг України, делегаціям обох країн вдалося дійти консенсусу.
    Підписанням зазначеного протоколу з Хорватією завершено двосторонні переговори з доступу до ринків товарів та послуг України з 38-а країнами-ами СОТ, які входять до Робочої групи з розгляду заявки України про вступ до цієї міжнародної організації.
    Двосторонні переговори з доступу до ринків товарів та послуг України також завершено з Еквадором та Перу. Підписання відповідних двосторонніх протоколів очікується найближчим часом.
    Переговори про вступ України до СОТ з делегаціями Колумбії, Єгипту та Панами знаходяться на завершальному етапі. Продовжуються двосторонні переговори з делегаціями ще 5-ти країн-ів Робочої групи з розгляду заявки України про вступ до СОТ, зокрема, зі США, Австралією, Вірменією, Киргизстаном і Тайванем.
    "Урядовий портал"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.