• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ілик про нелегітимного Матвієнка
    Опубликовано: 2005-11-24 12:56:00
    Надзвичайний з’їзд УРП «Собор» від 19 листопада під головуванням Анатолія Матвієнка зібраний нелегітимно, тому всі рішення, прийняті на цьому зібранні, є нелегітимними», — вважає заступник голови ЛОО УРП «Собор» Віталій Ілик. Про це повідомляє Незалежний громадський прес-центр «Львівський вибір-2006».

    «УРП «Собор» виконував роль посередника у процесі об 'єднання блоку Юлії Тимошенко та «Нашої України». І теперішня ситуація є наслідком цього посередництва», — зазначив Віталій Ілик.

    Заступник голови ЛОО УРП «Собор» повідомив окремі погодженні прізвища із списків кандидатів в депутати. Оскільки «Собор» на вибори піде в складі БЮТу, то, за попередньою домовленістю, Левко Лук’яненко має бути в п’ятірці блоку, яка кандидуватиме до Верховної Ради. Щодо кандидатур в обласну раду, то погоджено прізвища Михайла Барбари, депутата Львівської обласної ради, та Віталія Ілика, заступника голови ЛОО УРП «Собор». До міської ради – Ігоря Шостака, підприємця та а партії з 1989 року.

    Віталій Ілик також вважає, що вибори до місцевих органів влади треба розвести в часі. Підставою для цього є переважаюча зацікавленість громадськості у виборах до парламенту, порівняно з місцевими перегонами. «Це буде краще для людей: вони зможуть добре зорієнтуватися і визначитися – за кого голосувати», — зазначив Віталій Ілик. Він прогнозує, що показник активності виборців в березні не буде меншим, ніж 70%.

    "ВГОЛОС"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.