• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко привітав Митрополита Володимира з 70-річним ювілеєм
    Опубликовано: 2005-11-24 13:55:00
    Президент України Віктор Ющенко привітав Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Володимира з 70-річним ювілеєм.Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    «Сьогодні я бажаю, щоб Блаженніший Митрополит Володимир мав довгі і щасливі роки життя, працював на ту консолідацію нації та церкви, на яку чекає наш народ», – сказав Президент.
     
    Глава держави висловив переконання, що Україна матиме соборну первоапостольну церкву, де «у злагоді будуть жити і духовенство, і українська нація».
     
    «Я знаю, що це дорога нелегка, дорога для великих достойників. Перекй, що Блаженніший Митрополит Володимир належить якраз до таких достойників», – підкреслив Президент. Говорячи про ювіляра, В. Ющенко також зазначив, що знайомий із Митрополитом Володимиром більше десяти років і знає його як людину з надзвичайно багатим духовним світом, яка має «велику громадянську любов» до своєї нації та землі.
     
    ELCOMART Политика
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.