• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: До НСНУ увійдуть демократичні сили, які поділяють ідеали Майдану
    Опубликовано: 2005-11-25 09:24:00
    Про це заявив Президент України Віктор Ющенко на прес-конференції після закінчення українсько-польських переговорів. «Це початок політичної ініціативи, мета якої – консолідувати здорові демократичні сили на вибори 2006 року до парламенту України. Це відкрита сторінка, до якої запрошуються політичні сили, яким дорогі ідеали Майдану», – заявив Глава держави. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Президент висловив переконання, що парламентські вибори дадуть остаточну відповідь на запитання відносно «перемоги демократії в Україні і неможливості її демонтажу». Блок, про створення якого оголосив НСНУ, за словами Віктора Ющенка, «є блоком політичних партнерів, які сповідують ідеологію України, в якій буде верховенство права і свобода слова».
     
    «Я підтримую ініціативу зі створення цього блоку і буду підтримувати всі політичні діалоги, які будуть спрямовуватися на те, щоб ми сформували коаліцію, в яку вірить нація, яка переможе на виборах до парламенту», – наголосив він. Підписання Угоди про створення Політичного Блоку Віктора Ющенка «Наша Україна» планується на п'ятницю, 25 листопада.
     
    ELCOMART Политика
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.