• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко нагородили «Орденом Яна Карського»
    Опубликовано: 2005-11-25 09:32:00
    Нагороду Віктору Ющенку за досягнення на шляху до демократії вручив сьогодні особисто Президент Республіки Польща Александр Кваснєвський після закінчення українсько-польських переговорів у Маріїнському палаці. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    «Я дуже радий, що цю нагороду великого поляка можемо вручити великому українцеві – Президентові України Віктору Ющенку», – наголосив Президент Польщі.

    «Я дуже радий, що цю нагороду великого поляка можемо вручити великому українцеві – Президентові України Віктору Ющенку», – наголосив Президент Польщі. У тексті нагородження відзначено, що Віктор Ющенко нагороджується як «лідер Помаранчевої революції за відвагу у веденні своєї країни і свого народу у напрямку європейських демократичних цінностей та побудову кращих відносин між Україною та Польщею згідно принципу: «Немає незалежної Польщі без незалежної України і немає незалежної України без незалежної Польщі».
    Довідково. Ян Карський – одна з найвидатніших постатей XX століття. Під час Другої світової війни він був кур’єром і подоував між окупованою Польщею і Європою. Це була перша людина, яка інформувала уряд Великої Британії і США про злочини, які відбувалися у Польщі, а також на території України. До кінця своїх днів професор Ян Карський учив своїх студентів толерантності, порозумінню і співпраці.
    ELCOMART Политика
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.