• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Соціологи зроблять Януковича прем'єром
    Опубликовано: 2005-11-25 12:57:00
    Жодна з політичних сил, які мають реальні шанси подолати на парламентських виборах 3% бар’єр, не зможе самостійно формувати парламентську більшість.
    Про це свідчать дані опитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова. Згідно з результатами опитування, шанси подолати 3%-бар’єр мають 7 партій: Партія Регіонів (17,5%), блок "Наша Україна" – 13,5%, БЮТ – 12,4%, КПУ – 5,8%, СПУ – 5,6%, Народний блок Литвина – 3,3%, ПСПУ – 2,6%.
    Також Центром Разумкова оприлюднено прогноз результатів про розподіл місць у Верховній Раді за підсумками виборів. Згідно з результатами, Партія Регіонів отримає в наступному парламенті 129 мандатів, Блок "Наша Україна" – 97 мандатів, Блок Юлії Тимошенко – 94 мандати, Комуністична партія – 42 мандати, Соціалістична партія – 41 мандат, Блок Литвина – 28 мандатів, Прогресивна соціалістична партія – 19 мандатів.
    За основу для розрахунку взяті дані про рівень підтримки громадянами партій і блоків за даними дослідження, проведеного з 3 по 13 листопада. Розрахунок здійснювався на підставі голосування громадян, які висловили намір прийти на вибори.
    Як повідомляє Українська правда, опитування проведено по всіх регіонах України. Опитано 1993 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка не перевищує 2,3 %.

    expres

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.