• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко взяв участь у реквіємі
    Опубликовано: 2005-11-28 09:08:00
    Президент України Віктор Ющенко із родиною взяв участь у реквіємі, присвяченому жертвам голодоморів та політичних репресій, що відбувся у Національному академічному театрі опери та балету України ім. Т.Г.Шевченка. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    На реквіємі прозвучала «Панахида за померлими з голоду» українського композитора Євгена Станковича у виконанні Національної заслуженої академічної капели «Думка», Національного заслуженого академічного українського народного хору імені Г. Верьовки та Національного симфонічного оркестру України.
     
    На реквіємі також виступили народна артистка України Ніна Матвієнко, заслужений артист Сергій Магера, скрипаль Богдан Криса. Тексти поета Дмитра Павличка читали заслужена артистка України Лідія Жук та Андрій Середа. Режисер-постановник реквієму – заслужений діяч мистецтв України Василь Вовкун.
     
    На заході були присутні Прем'єр-міністр України Юрій Єхануров, віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко, Перший заступник Глави Секретаріату України Іван Васюник.
     
    ELCOMART Политика
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.