• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко провів телефонну розмову з капітаном судна «Панагія»
    Опубликовано: 2005-11-28 09:31:00
    У ході розмови Президент привітав ів екіпажу зі звільненням з піратського полону. Глава держави подякував морякам за мужність та витримку, проявлені ними у екстремальній ситуації, та побажав скорішого повернення додому. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Як повідомляє Прес-служба Президента України, українська влада і особисто Глава держави взяли ситуацію під контроль з перших хвилин після повідомлення про піратський напад та уважно стежили за її розвитком.
     
    Сьогодні В. Ющенко також подякував дипломатичним структурам та іншим відомствам, які опікувалися вирішенням даної проблеми. На думку Президента, успішне визволення заручників є свідченням як професіоналізму цих структур, так і того, що Україна має «реальні важелі» для ефективного вирішення подібних складних ситуацій.
     
    Глава держави наголосив, що Україна і в майбутньому вживатиме якнайрішучіших заходів для захисту прав та інтересів своїх громадян за кордоном. Це було і залишиться одним із пріоритетів його діяльності як Президента, сказав В. Ющенко.
     
    Водночас Віктор Ющенко підкреслив, що історія із захопленням заручників має стати уроком для окремих політиків, які намагалися скористатися нею у власних цілях. «Існує усталена практика – до вирішення ситуації із звільненням заручників утримуватися від будь-яких публічних коментарів, щоб не поставити під загрозу їх життя та безпеку», – наголосив Глава держави.
     
    На даний час всі українці знаходяться у безпеці. Стан їхнього здоров’я оцінюється як задовільний.
     
    ELCOMART Политика
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.