• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гузара звільнили?
    Опубликовано: 2005-11-28 11:49:00
    “Я завтра повертаюся в Луганськ, на роботу”, – так прокоментував “Газеті” чутки про своє можливе звільнення перший заступник голови Луганської ОДА Зеновій Гузар. Власне, чимало інформагентств, посилаючись на джерела в Луганській ОДА, поширили інформацію про те, нібито новий керівник Луганщини Геннадій Москаль влаштував чистку в лавах працівників. Причому серед звільнений буцім був і екс-львів’янин Зеновій Гузар. Перебуваючи в місті Лева, повідомлення про звільнення Зеновія Гузара підтвердив і народний депутат Юрій Кармазін. Замість пана Гузара першим заступником Москаля працюватиме Олександр Кобітаєв.
     
    Щоправда, сам З. Гузар у розмові з “Газетою” був вельми лаконічним і відповідей на незручні запитання уникав. А коли в нього запитали, де бачить подальше продовження своєї кар’єри – у Львові чи в Луганську, відповів, що “робота є робота”. Тим часом джерела стверджують, що відповідні документи про його звільнення вже скеровано до Кабміну. Офіційний сайт Луганської облдержадміністрації про кадрові зміни наразі мовчить. Ім’я Гузара й далі зазначено на сторінці першого заступника, хоча як нового керівника Луганщини вже вказано Геннадія Москаля.
     
    "Львівська Газета"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.