• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко візьме участь у засіданні Ради міністрів оборони держав-учасниць СНД
    Опубликовано: 2005-11-28 12:06:00
    29 - 30 листопада у столиці Російської Федерації Москві відбудеться чергове засідання Ради міністрів оборони держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав. Для участі у цьому заході до Москви завтра вранці, 29 листопада, відбуває українська військова делегація на чолі з міністром оборони України Анатолієм Гриценком. Традиційно українська сторона бере участь у цих заходах в якості спостерігача.
     
    В перший день перебування у Москві передбачається зустріч віч-на-віч Міністра оборони України Анатолія Гриценка з міністром оборони Російської Федерації Сергієм Івановим та переговори у складі військових делегацій двох країн. В цей же день заплановано зустріч Анатолія Гриценка зі своїм казахстанським колегою генерал-полковником Мухтаром Алтинбаєвим.
     
    Наступного дня, 30 листопада, українська військова делегація візьме участь у засіданні Ради міністрів оборони держав-учасниць СНД. Як очікується, в ході засідання керівники військових відомств країн-учасниць СНД розглядатимуть проект Угоди про соціальні і правові гарантії персоналу Колективних сил з підтримання миру в СНД. Предметами ґрунтовного обговорення також стануть правила розслідування авіаційних пригод та авіаційних інцидентів з повітряними суднами збройних сил країн-учасниць СНД, координація діяльності з інформаційного забезпечення військового співробітництва, подальше проведення робіт з міждержавної каталогізації предметів постачання збройних сил цих країн та механізм їх фінансування.
     
    Для обговорення також запланована низка організаційних і кадрових питань, серед яких внесення змін до Положення про Комітет начальників штабів збройних сил держав-учасниць СНД, підсумки діяльності робочих органів Ради міністрів оборони та план її роботи, план проведення спільних заходів об’єднаної системи протиповітряної оборони тощо.
     
    Цього ж дня Анатолій Гриценко планує провести двосторонні робочі зустрічі з міністром оборони Азербайджанської Республіки генерал-полковником Сафаром Абієвим та міністром оборони Республіки Таджикистан генерал-полковником Шералі Хайруллоєвим.
     
    "Урядовий портал"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.