• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко пропонує великі зарплати проти корупції
    Опубликовано: 2005-11-28 14:29:00
    Президент Віктор Ющенко вважає великі зарплати міністрів запорукою того, щоб вони не брали хабарі. Про це заявив Ющенко на перших президентських слуханнях "Виклики, породжені волею", що проходять у понеділок, 28 листопада, у Києві.
     
    "Дуже легко розкрутити спекулятивну тему, чому міністр отримує таку велику зарплату. Та я не хочу, щоб він брав хабарі", - зазначив президент. "Помаранчева революція корупцію не привела. Помаранчева революція її викрила - як поспіль 15 років у вищих державних кабінетах творилась корупція. Але про це ніхто не говорив. Ми жили як кокони і казали, що це наш хрест. Куди дінешся від цієї корупції?", - додав він.
     
    Водночас, за словами президента, революція вивела на поверхню "самі чутливі і можливо неважливі речі, але поставила у весь зріст і сказала, що це проблема номер один".
    Він також зауважив, що частина політиків перейшла на спекуляцію темою корупції, щоб "набирати гарячі очки", а друга частина пояснює, що "кожна країна переживала те, що ми називаємо українська корупція".
     
    "Але говорячи про це зло, я не хотів би, щоб у нас опускалися руки. Давайте змінимо людей, які представляють обличчя нації. Чи в моєму селі Хоружівка, чи на моїй Сумщині, чи по відомствах, щоб прийшли інші люди, які не брали хабарів. Людина, яку духовність і мораль зупинить на першому рубежі", - зазначив Ющенко.
     
    За його словами, треба було змінити кадри, звільнити 18 тисяч чиновників і податківців, щоб "не отримувати в спину жала". Президент також анонсував 2006 рік "як рік початку базових змін".
     
    "УКРАЇНСЬКА ПРАВДА"
     
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.