• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Москві відбулося засідання Ради глав Урядів СНД
    Опубликовано: 2005-11-28 15:33:00
    У Москві завершена робота засідання Ради глав Урядів Співдружності Незалежних Держав. Офіційну українську делегацію очолював Перший віце-прем’єр-міністр України Станіслав Сташевський.
     
    Учасники засідання розглянули і ухвалили низку важливих питань з економічного та гуманітарного співробітництва країн співдружності.
     
    Україною було підписано 15 документів. Серед них - про Комплекс середньотермінових заходів з просування на внутрішній ринок СНД та ринки третіх країн контноздатної продукції, що виробляється національними виробниками, на період до 2010 року; про єдиний Бюджет органів СНД, який фінансується за рахунок бюджетних коштів держав-учасниць СНД на 2006 рік; про Міждержавну раду з надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру; про співробітництво держав-учасниць СНД у боротьбі з торгівлею людьми та органами людини; про співробітництво в області трудової міграції і соціального захисту трудівників-мігрантів; про співробітництво у боротьби з крадіжками автотранспортних засобів та забезпечення їх повернення; про співробітництво в області охорони населення; про координацію боротьби з організованою злочинністю та іншими небезпечними видами злочину на території держав-учасниць СНД тощо.
     
    Ухвалено також започаткувати конкурс на здобуття премії Співдружності Незалежних Держав за досягнення в області якості продукції та послуг, а також план заходів у зв’язку з проголошення 2006 року – Роком СНД та 15-річчям Співдружності.
     
    Наступна зустріч глав Урядів відбудеться у місті Душанбе (Республіка Таджикистан). Перший віце-прем’єр-міністр України Станіслав Сташевський у Москві мав двосторонні переговори з головою Уряду Республіки Бєларусь Сергієм Сидорським, під час яких учасники обмінялись думками про шляхи подальшої поглибленої економічної співпраці між двома країнами.
     
    Станіслав Сташевський також зустрівся з головою делегації Азербайджану, першим віце-прем’єр-міністром Аббасом Аббасовим. Мова йшла про підготовку до проведення сьомого засідання спільної Міжурядової українсько-азербайджанської комісії з питань економічного співробітництва, як одного із заходів про змістовне наповнення офіційного візиту Президента України до Азербайджану, що планується.
     

    "Урядовий портал"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.