• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сендак ініціює звільнення
    Опубликовано: 2005-11-28 17:19:00
    Голова Львівської облради Михайло Сендак пропонує звільняти чиновників Львівської ОДА, які не приходять на засідання сесії Львівської облради. Таку заяву Михайло Сендак озвучив сьогодні під час прес-конференції.

    „Такої безвідповідальності за три роки каденції я не бачив, що деякі працівники обласної адміністрації можуть прийти на сесію чи не прийти. Людина, яка займає відповідну посаду, повинна вболівати за цю галузь Якщо в неї виникають інші, більш важливі питання, то ця людина не має права займати таку відповідальну посаду”, ― зазначив Михайло Сендак.

    Як приклад голова Львівської облради назвав відсутність начальника управління освіти Львівської ОДА Павла Хобзея на одному із останніх засідань сесії. „Мені прикро, що новий начальник управління освіти, коли питання освіти розглядалось у Львівській обласній раді, на засідання не з’явився”, ― зазначив голова облради.

    Сендак запевнив, що звертатиметься зі своїми пропозиціями щодо покарання чиновників, які прогулюють сесії, до голови ЛОДА Петра Олійника.
     
    "ВГОЛОС"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.