• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко висловив щиру вдячність міністру оборони Франції за ефективну роботу уряду
    Опубликовано: 2005-11-28 17:46:00
    Сьогодні, 28 листопада, міністр оборони України Анатолій Гриценко надіслав листа міністру оборони Французької Республіки пані Мішель Алліо-Марі зі словами щирої вдячності за ефективну роботу представників уряду, міністерства оборони та міністерства закордонних справ Французької Республіки, французьких військових, дипломатів, співробітників спеціальних служб, які разом з українськими колегами та представниками інших країн наполегливо працювали для звільнення 22 українських моряків – ів екіпажу балкера “Панагія”, який 12 жовтня цього року був захоплений піратами біля берегів Сомалі.
     
    “Щиро дякую за високий професіоналізм, організацію та забезпечення зустрічі і супроводження звільненого судна командувачу оперативної морської групи віце-адміралу Жану Мазару, командиру фрегату “Ла Файєтт” капітану першого рангу Пазі та його екіпажу”, – зазначив Анатолій Гриценко.
     
    Глава оборонного відомства України також наголосив, що події у берегів Африканського Рогу ще раз підтвердили правильність сучасної стратегії НАТО, яка передбачає забезпечення стабільності та безпеки не лише в межах Європи та Північної Америки, а й у тих регіонах, де виникають глобальні загрози.
     
    На переконання Анатолія Гриценка, спільна робота щодо звільнення заручників, активні дії морських сил в рамках операції “Непохитна свобода” є прикладами ефективного міжнародного співробітництва щодо забезпечення глобальної безпеки та протидії існуючим загрозам людству.
     
    “Лише завдяки об’єднанню зусиль всіх країн можна подолати міжнародний тероризм, екстремізм, морський розбій та інші види орзанізованої злочинності”, – говориться у листі глави українського військового відомства.
     
    Міністр оборони України Анатолій Гриценко висловив сподівання щодо подальшого розвитку дружби та співробітництва між Україною і Французькою Республікою загалом та їхніми оборонними відомствами зокрема. Він також запевнив пані Мішель Алліо-Марі у своїй високій особистій повазі та побажав їй успіхів у діяльності на посаді міністра оборони Французької Республіки.
     

    "Урядовий портал"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.