• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Засідання Тернопільської ОДА
    Опубликовано: 2005-12-06 12:03:00
    Про це повідомив прес-секретар Тернопільської ОДА Юрій Заруцький. Участь в його роботі візьмуть голова ТОДА Іван Стойко, и колегії, голови районних державних адміністрацій, голови районних рад, керівники відділів апарату, управлінь облдержадміністрації, обласних управлінь, установ та організацій.
    На порядок денний засідання винесено такі питання: Про роботу Бережанської райдержадміністрації з розгляду листів, організації виїзних днів прийому громадян за місцем ання відповідно до Закону України "Про звернення громадян" та Указу Президента України від 13 серпня 2002 року №700/2002 "Про додаткові заходи щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення".
    Про формування та функціонування інфраструктури аграрного ринку в районах області, створення інтегрованих агропромислових структур, що об’єднують сільгоспвиробників, переробні та торгівельні підприємства. Про стан дотримання законодавства України у сфері регулювання земельних відносин, використання та охорони земель. Про прискорення прийняття органами місцеві самоврядування до комунальної власності житлового фонду тому числі гуртожитків, які в процесі приватизації не увійшли до статутних фондів та залишились на балансах господарських товариств.
    Прес-служба НРУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.