• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівські християнські демократи визначили уповноважених
    Опубликовано: 2005-12-08 17:27:00
    Прес-служба ЛОО ХДС ХДС визначила уповноваженими щодо ведення переговорів на місцевих виборах Т.Федака та Д.Ярему. Президія Львівської обласної організації партії Християнсько-Демократичний Союз прийняла рішення обрати уповноважених для ведення переговорів з політичними партіями щодо створення виборчого блоку для участі у місцевих виборах 2006 року та складання попереднього списку кандидатів у депутати.

    Рішення про делегування повноважень відповідно до п.4.16 Статуту ХДС офіційно підписав голова ЛОО ХДС, народний депутат України А.Ружицький. Президією ЛОО ХДС утворено відповідні робочі групи з проведення переговорного процесу з партіями-партнерами по блоку. Уповноваженим вести переговорний процес щодо виборів до Львівської обласної ради призначено а Президії ЛОО ХДС, заступника голови обласної ради Тараса Федака. Займатись переговорами щодо формату участі ХДС на виборах до Львівської міської ради доручено заступнику голови ЛОО ХДС, голові депутатської групи ХДС у міськраді Данилові Яремі.

    "КуПол"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.