• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЛОО УРП „Собор” затвердила списки кандидатів у депутати до міської та облради
    Опубликовано: 2005-12-13 10:14:00
    Львівська обласна організація УРП „Собор” затвердила партійні списки кандидатів у депутати до міської та обласної ради. Про це „Прес-Тайм” повідомив заступник голови ЛОО УРП „Собор”. Відповідні рішення були прийняті на раді обласної організації вчора.

    Рада запропонувала включити голову організації Ростислава Новоженця у списки БЮТ до ВРУ. На засіданні було також затверджено 6 кандидатів до обласної ради: Михайло Барбара (депутат облради, викладач Новояворівського ліцею), Віталій Ілик (голова Вільної профспілки ВАТ „Іскра”, заступник голови ЛОО УРП „Собор”), Андрій Соколов (голова Конфедерації вільних профспілок Львівщини), Тарас Бучковський (заступник голови ЛОО УРП „Собор”), Юрій Зірченко (перший заступник Спілки політв’язнів).

    До Львівської міської ради запропоновано 5 кандидатів: Ігор Шостак (підприємець, екс-радник міського голови Львова Шпіцера), Володимир Будулич (заступник голови Вільної профспілки ВАТ „Іскра”, голова Сихівської РО УРП „Собор”) Мирослав Варинкович (голова Франківської РО УРП „Собор”), Теодор Гривул (голова Личаківської РО УРП „Собор”).

    Наємо, що на останньому з’їзді УРП „Собор” в.о. голови організації було обрано Левка Лук’яненка. Однак Мін’юст наразі не зареєстрував його легітимним керівником. Через це частина УРП „Собор”, які визнають лідером Лук’яненка вирішили призупинити своє ство у партії і увійти до БЮТу на правах фізичних осіб, щоб не було піддано сумніву легітимність самого блоку.
    "Вголос"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.