• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Протест Запорізької обласної організації Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-12-13 12:20:00

    "Запорізьке обласне відділення Партії регіонів висловлює рішучий протест проти призначення Євгена Червоненка на посаду голови Запорізької обласної державної адміністрації, говориться в заяві прес-служби Запорізької ОО Партії регіонів.

    Влада знову демонструє абсолютно непрозорий підхід у кадровій політиці, підхід, який обумовлений тільки одним - принципом політичної доцільності.

    Призначення на ключову посаду в області людини, яка заплямована корупційними скандалами, яку Президент змушений був у термінову порядку прибрати з Уряду, яка за короткий час керування транспортною галуззю країни зуміла розвалити її роботу, запоріжці розцінюють як відверте знущання над одним з найважливіших промислових регіонів, як зневажливе ставлення влади до регіональної політики взагалі.

    Цілком очевидно, що головною метою призначення Червоненка губернатором Запорізької області є посилення адміністративного тиску у період передвиборчої кампанії. Відчувши повне банкрутство, все більшу недовіру до своїх дій, влада хапається за останню соломинку, сподіваючись брутальним тиском хоч якось підсилити свої позиції у нашому індустріальному регіоні.

    Обласна організація Партії регіонів каже рішуче "Ні" кадровій політиці Президента, вимагає переглянути рішення про призначення некомпетентної людини на керівництво Запорізької області".

    "Укпартінформ"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.