• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Оробець: "В газових переговорах у нас стовідсоткова правова позиція"
    Опубликовано: 2005-12-20 12:36:00

    "В України стовідсоткова правова позиція", - сказав Ради партії "Народний Союз Наша Україна", народний депутат Юрій Оробець з приводу ситуації в газових переговорах України з Росією.

    "Діє договір до 2009 року. І якщо зараз не буде заключено будь-який договір, який погіршує ситуацію України, то після першого січня в України абсолютно вашна ситуація. Договір існує, його не можна ні з чиєї сторони зупинити", - сказав Оробець.

    "Тому зараз йде гра нервів. В кого вони сильніші, той зможе відстояти свою позицію на переговорах. Поки що Україні це вдається", - зазначив він.

    "Росії більше вдається піаркомпанія, тобто істерика по всіх засобах масової інформації з цього приводу. Таким чином вони і затягують час і намагаються шантажувати нас", - підкреслив Оробець.

    "Це стосується і російських сателітів, яки роблять все для того, щоб погіршити нашу позицію. Сьогодні планується у порядок денний доповідь Шурми з приводу пропозиції провести постанову про слухання голови НАК Нафтогазу України у відкритому режимі", - розповів він.

    "Я особисто написав іншу постанову про неприпустимість цього, в себе на комітеті з паливно-енергетичного комплексу ми однозначно прийняли рішення, що слухання мають йти у закритому режимі і слухання не Івченка, а Плачкова, оскільки власне він веде переговори", - зазначив Оробець.

    Також Оробець висловив здивування позицією спікера Ради Володимира Литвина, яку той висловив під час перебування в Росії. "Він сказав, що Україна займається шантажем на переговорах. Це глибоко антипатріотична позиція, яка не до честі третій посадовій особі в країні", - сказав він.

    Прес-служба НСНУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.