• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров офіційно представив нового губернатора Геннадія Москаля
    Опубликовано: 2005-12-30 09:27:00

    Москаль вже встиг півтора місяця поропрацювати на цій посаді, тому відразу ж почав скаржитись прем’єр-міністру на проблеми, які є на Луганщині. У відповідь Єхануров розповідав губернатору про проблеми, які він вирішує на рівні країни.

    Попередні версії про зайнятість прем’єр-міністра через бюджетні негаразди Єхануров відкинув, та пояснив - з представленням Москаля тягнули навмисно, аби перевірити, як той буде господарювати. А Москаль, скориставшись з приїзду прем’єр-міністра, відразу почав скаржитись на тяжку долю шахтарського краю, та просити допомоги держави у вирішені проблем регіону. Прем’єр обіцяв допомогти.

    Єхануров запевнив - через проблеми з російським газом власні ресурси, зокрема луганське вугілля, стане в нагоді державі. І Єхануров попередив, що незважаючи на те, як завершаться пермовини з росіянами, населення має готуватися до підвищення вартості газу та електрики.

    Юрій Єхануров, прем’єр-міністр України: «Тарифі в Росийской Федерации выше. Это было одним из аргументов изменения цены на газ и на электроэнергию». А вже завтра, розповів прем’єр, Кабмін зробить заяву щодо державної підтримки ініціативи шахти Засядько, що на Донеччині, яка пропонує в якості альтернативного пального шахтний газ-метан.

    І Генеральна прокуратура сьогодні заявила, що продовжує розслідувати справу щодо НАК «Нафтогаз України». У червні цього року СБУ порушила карну справу щодо контрабанди туркменського газу на 130 мільярдів гривень. Факт контрабанди досудове слідство не довело. Однак Генпрокуратура порушила карну справу за фактом ухиляння від сплати податків посадовцями «Нафтогазу України».

    "НТН"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.