• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лави сумських соціалістів зростають
    Опубликовано: 2005-12-30 10:10:00

    Лави Середино-Бурської районної партійної організації Соціалістичної партії України (Сумська область) збільшились до 300 ів партії.

    Як повідомив секретар Середино-Будської Районної організації СПУ Андрій Савін, районна партійна організація за чисельністю зросла більш ніж втричі, в порівнянні з минулим роком.

    "Особливо стрімко поповнюються сільські партійні осередки. Приміром, тільки минулого тижня до лав СПУ в с. Порохонь подали заяви близько 50 осіб. І це при тому, що Середино-Будський район - прикордонний, межує з Російською Федерацією. Нинішні настрої виборців досить різняться в порівнянні з тими, що були на минулорічних виборах," - наголосив Андрій Савін.

    За його словами, зараз в Середино-Буді соціалістів підтримують 16,5% громадян. Переважно до лав СПУ йдуть громадяни віком від 18 до 40 років. 30% ів районної організації мають вищу освіту, повідомляє прес-служба Сумського обкому СПУ. В минулому році Середино-Будська районна організація СПУ налічувала 68 ів партії.

    "Сумщина політична"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.