• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко подякував українським миротворцям
    Опубликовано: 2005-12-30 11:13:00

    Так Міністр оборони України Анатолій Гриценко охарактеризував надбання, які Збройні Сили України отримали від своєї присутності в Республіці Ірак, де вони виконували миротворчу місію.

    – Українські миротворці навчилися планувати військові операції, здійснювати марші на великі відстані у складних спекотних умовах, перевозити вантажі та озброєння з використанням усіх видів транспорту – авіаційного, морського, сухопутного. Українські військові навчилися працювати в коаліційних силах, там, де розмовляють різними мовами, але роблять одну справу, – наголосив Анатолій Гриценко.

    На думку глави оборонного відомства, головним для України стало те, що українців в Іраку поважають, ставляться з високою шаною за безпеку, допомогу, забезпечення проведення референдумів та виборів. За словами Анатолія Гриценка, чи скористається Україна цим “месиджем” залежить від вищого керівництва держави, представників бізнесової та політичної еліти.

    – Тепер слово за дипломатами, бізнесменами, – підсумував він.

    Варто додати, що після урочистої зустрічі українських миротворців, яка відбулася у Львівському аеропорту “Скнилів”, відбулася церемонія прощання особового складу 81-ї тактичної групи Збройних Сил України зі своїм бойовим прапором. Відтепер миротворче знамено знаходитиметься в експозиції Воєнно-історичного музею Західного оперативного командування, де з цим експонатом зможуть ознайомитися усі бажаючі.

    Прес-служба МО

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.