• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україну відвідає прем’єр Молдови
    Опубликовано: 2005-12-30 11:36:00

    Прем'єр-мiнiстр Молдови Василь Тарлєв у п'ятницю вiдвiдає Україну з одноденним робочим вiзитом, пiд час якого зустрiнеться з українським прем'єром Юрiєм Єхануровим, з представниками дiлових кiл України i молдавської дiаспори.

    Як повiдомила прес-служба уряду, В.Тарлєв планує обговорити з українським прем'єром питання розвитку двостороннього економiчного спiвробiтництва, пiдвищення ефективностi контролю на молдавсько-українському кордонi, а також створення оптимальних умов для роботи на ньому монiторингової мiсiї ЄС, передає «Інтерфакс-Україна».

    Разом з тим, у середу В.Тарлєв заявив журналiстам, що пiд час вiзиту до Києва не планується обговорення питання забезпечення Молдови газом i цiни на газ. Однак спостерiгачi вважають, що саме ця проблематика стане домiнуючою пiд час переговорiв у Києвi.

    Пiд час прес-конференцiї в Кишиневi минулого тижня президент Молдови Володимир Воронiн зазначив, що «цiни на росiйський газ для Молдови будуть визначенi тiльки пiсля встановлення цих цiн для України». Молдавський президент висловив думку, що цiна для Молдови, швидше за все, не буде нижчою, нiж для України.

    "Радiо - ЕРА"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.