• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Затверджено Положення про територіальні органи Головавтотрансінспекції
    Опубликовано: 2005-12-30 14:01:00

    З 6 січня 2006 року набуває чинності Положення про територіальні органи Головної державної інспекції на автомобільному транспорті, затверджене наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 14 ня 2005 року № 888. Положення погоджене з Державним комітетом України з питань регуляторної політики та підприємництва рішенням від 12 ня 2005 № 1086 та пройшло державну реєстрацію в Міністерстві юстиції України 28 ня 2005 за №15731/11853.

    Набрання чинності цим положенням створює правову основу для діяльності територіальнихорганів Головавтотрансінспекції щодо здійснення контрольно-наглядових та дозвільно-реєстраційних функцій державного управління у сфері автомобільного транспорту загального користування. Територіальні органи зможуть ефективно реалізовувати покладені на них завдання, зокрема, вдосконалювати систему державного контролю за додержанням вимог суб’єктами підприємницької діяльності – автоперевізниками у сфері безпеки донього руху. У цілому, це сприятиме підвищенню безпеки перевезень, зменшенню аварійності та підвищенню якості транспортного обслуговування.

    Положенням чітко визначені завдання та функції територіальних органів Голавтотрансінспекції, їх права при реалізації наданих повноважень, а також основні принципи взаємодії центрального апарату Головавтотрансінспекції та її територіальних органів. Головавтотрансінспекція має 27 територіальних органів, які не є юридичними особами та створюють єдину структуру.

    Див. також наказ Мінтрансзв’язку „Про затвердження Положення про територіальні органи Головної державної інспекції на автомобільному транспорті” від 14 ня 2005 року № 888.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.