• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко привітав Уряд України з Новим роком та Різдвом
    Опубликовано: 2005-12-30 15:27:00

    На зустрічі з урядовцями Глава держави подякував їм за професійну та командну роботу. «Кабінет Міністрів продемонстрував роботу справжньої команди», – наголосив Президент, додавши, що «це Уряд, який не творить криз». Крім того, перекй Глава держави, це «перший по-справжньому український, патріотичний Уряд». Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Президент України наголосив, що наступний рік бачить роком багатьох змін. «Ми добре розуміємо, що старою політикою прогресу не досягнемо. Тому, починаючи з січня місяця, в Україні кожна сфера зазнає змін та реформування», – сказав він.

    Під час зустрічі В. Ющенко також торкнувся питань російсько-українських газових переговорів, наголосивши, що сьогодні Україна готова говорити про формування ціни на газ за європейською формулою. Глава держави привітав урядовців з Новим роком і Різдвом Христовим та подарував їм новорічні сувеніри. У подарунок від Уряду Президент отримав підсвічник.

    ELCOMART Политика

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.