• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Буняк вже прогулює
    Опубликовано: 2005-12-30 16:02:00

    Колишнього міського голови Львова Любомира Буняка на сьогоднішньому засіданні Львівського міськвиконкому не було. Сьогоднішнє засідання Львівського міськвиконкому пройшло під головуванням в.о. міського голови Львова Зіновія Сірика. Засідання пройшло без ексцесів і виконком розглянув понад сорок питань, здебільшого щодо введення в експлуатацію приміщень та проектування нових забудов і перепрофілювання приміщень.

    Екс-міський голова Львова Любомир Буняк, якого вчора депутати повторно відправили у відставку, у цей час знаходився у своєму колишньому кабінеті. Вчора Любомир Буняк заявляв, що він головуватиме на сьогоднішньому засіданні виконкому. Як повідомлялося, вчора 69 депутатів Львівської міської ради одноголосно відправили у відставку міського голову Львова Любомира Буняка, який був поновлений на посаді судовим рішенням. До цього Любомир Буняк встиг підписати розпорядження про звільнення Зеновія Сірика з посад в.о. міського голови Львова та секретаря ради. Депутати, відсторонивши Буняка, поновили Сірика на посаді.

    "Вголос"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.