• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Все майно українського контингенту доставлено на Україну
    Опубликовано: 2006-01-13 14:34:00

    Ввечері 12 січня, відповідно до графіку виведення українського миротворчого контингенту з Республіки Ірак, в миколаївському морському порту “Жовтневий” пришвартувалося транспортне судно “Caledonia”.

    “Caledonia” друге – останнє – транспортне судно, яке доставило в Україну техніку та майно національного миротворчого контингенту, виведеного з території Республіки Ірак. Разом з 4 військовослужбовцями групи супроводження на Батьківщину повернулося 26 одиниць військової техніки та 52 контейнери з майном 81-ї тактичної групи ЗС України.

    Необхідно нати, що першу партію техніки та майна національного контингенту в Республіці Ірак – 144 одиниці військової техніки та групу супроводження у кількості 6 військовослужбовців – було доставлено в Україну транспортним судном “Oceanic” 9 січня.

    Таким чином, вся техніка і майно українського миротворчого контингенту, виведеного з території Іраку, повернулися в Україну.

    Наразі озброєння, військова техніка та майно, доставлені з Іраку, перебувають під охороною варти 79-го окремого аеромобільного полку Південного оперативного командування. Сьогодні, 13 січня, розпочнеться процедура розмитнення вантажу.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.