• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Львові пройшло 10-тисячне віче на підтримку Президента та уряду
    Опубликовано: 2006-01-16 10:27:00

    У Львові пройшло 10-тисячне народне віче на підтримку Президента Віктора Ющенка та уряду Юрія Єханурова. Учасники вийшли на вулицю з помаранчевими та державними прапорами, на площі видно прапори всіх партій – учасниць Блоку “Наша Україна”, а також стяги Соціалістичної партії та партії “ПОРА”. У багатотисячному натовпі – гасла: “Тимошенко і Янукович – п’ята колона”, “Львів підтримує Президента”, “Україна у нас одна!”, “Юля – геть, Ющенко – так!”.

    Розпочав віче губернатор Львівщини, Голова Львівської обласної організації “Нашої України” Петро Олійник. Звертаючись до присутніх, він сказав: “Багато хто зараз намагається переконати нас у тому, що, мовляв, Львів розчарований, що Львів не знає, за кого голосувати. Однак зараз, стоячи перед вами, дивлячись, як вас багато, я розумію, що Львів знає, за кого голосувати і говорити про розчарування просто смішно”.

    “Минув лише рік після виборів Президента і попереду у нас важка праця, – наголосив Петро Олійник. – Ми не збираємося розчаровуватися, ми збираємося працювати і обирати народний парламент, який діятиме спільно з народним Президентом”.

    Прес-служба НСНУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.