• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До Геніческа прибув російський підрозділ морської піхоти
    Опубликовано: 2006-01-16 11:29:00

    Сьогодні в Генічеськ Херсонської області для охорони радіонавігаційної станції Марс-75 додатково прибув ще один підрозділ постійно дислокованого у Севастополі полку морської піхоти Чорноморського флоту Російської Федерації. Про це УНІАН повідомив лідер Всеукраїнської молодіжної громадської організації „Студентське братство” Олег Яценко.

    За його інформацією, коли активісти „Студентського братства” сьогодні вранці знову прибули до місця розташування об’єкту, вони стали свідками того, як із мікроавтобуса із затемненими вікнами вивантажувалися озброєні і в бронежилетах близько 15 морських піхотинців Чорноморського флоту РФ. Крім того, як зазначив Олег Яценко, російські військовослужбовці вночі замалювали розміщену на контрольно-пропускному пункті об’єкту вивіску з написом „Територія Міністерства оборони Російської Федерації”.

    "5 канал"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.