• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Григорович: "Тимошенко замість світла і тепла пропонувала папірці"
    Опубликовано: 2006-01-16 16:53:00

    "Коли "нашоукраїнці" проводили акцію у Львові, у місті перебувала також Юлія Тимошенко, - розповіла власному кореспонденту сайту RAZOM у понеділок виборчого блоку "Наша Україна", народний депутат Лілія Григорович. - На багатотисячний мітинг вона не спромоглася, зате мала чи не півторагодинний ефір на телебаченні".

    "Як розповіли мені знайомі, які дивилися ту передачу, - поділилася Лілія Григорович, - Тимошенко довго оперувала якимись паперами, намагаючись очорнити дії уряду Юрія Єханурова за підписання відомого договору з Росією щодо постачання газу в Україну. І звичайно ж старалася виправдати свою позицію".

    "Проте обманути львів’ян їй не вдалося, - зазначила народний депутат. - Вони розуміють, що газова принцеса, як називали її у пресі, сама добре розуміє, що Росія - монополіст у газопостачанні, її керівники чинять, як їм вигідно. У цій складній ситуації український уряд домігся оптимальних цін на газ, що відтак країна має час на побудову енергетичної незалежності. Проте цього Тимошенко не визнала».

    «На носі хрещенські морози, - наголосила Лілія Григорович. - Газовій принцесі легко говорити про непідписання угоди з Москвою. Пропоновані нею папірці тепла і світла не дають. Виходить, їй байдуже, як було б людям в Україні без газу посеред зими. Як це байдуже й іншим силам, які накинулися на уряд і з якими заодно виступила Тимошенко».

    Прес-служба НСНУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.