• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лаврик відвідав Чернігівський державний інститут економіки та управління
    Опубликовано: 2006-01-16 17:09:00

    16 січня голова Чернігівської облдержадміністрації М.Лаврик разом із заступником голови облдержадміністрації В.Тандурою та начальником обласного управління освіти і науки А.Заліським відвідали Чернігівський державний інститут економіки та управління, де ознайомилися з матеріально-технічною базою навчального закладу, зустрілися з педагогічним колективом та студентами.

    Під час відвідин досягнуто попередніх домовленостей стосовно відпрацювання системи підвищення рівня знань та кваліфікації керівників сільськогосподарських підприємств (в першу чергу, фермерів), а також держслужбовців районної ланки. За дорученням голови облдержадміністрації, протягом найближчих двох тижнів разом з фахівцями обласного Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації буде відпрацьовано програму занять та складено список тих, кого будуть навчати викладачі Чернігівського державного інституту економіки та управління.

    Також вирішено питання щодо порушення клопотання перед Прем’єр-міністром України Ю.Єхануровим та Міністром оборони А.Гриценком щодо передачі на баланс міста Чернігова всього майнового комплексу військового містечка, на території якого знаходиться інститут. Також М.Лаврик взяв під особистий контроль питання пошуку можливостей отримати додаткові кошти з державного бюджету на ремонт будівлі та покращення матеріально-технічного стану закладу.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.