• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військові України і США обміняються досвідом
    Опубликовано: 2006-01-16 17:23:00

    Сьогодні, 16 січня, розпочався візит української військової делегації на чолі з начальником кафедри інформатизації штабів Національної академії оборони України полковником Олександром Пермяковим до Центру бойової підготовки Сухопутних військ США Європейського командування збройних сил США, розташованого на базі Графенвойер у Німеччині.

    Мета візиту української військової делегації полягає у обміні досвідом з американськими колегами у використанні систем імітаційного моделювання для підготовки військ, а також підвищення професійного рівня персоналу Центру імітаційного моделювання кафедри інформатизації штабів Національної академії оборони України. Також американські військові ознайомлять наших науковців з прогресивними методиками підготовки військ з використанням сучасних інформаційних технологій. Представники Національної академії оборони України безпосередньо ознайомляться з моделюванням, яке проводиться у Центрі бойової підготовки Сухопутних військ США Європейського командування збройних сил США.

    Під час візиту представники української військової делегації ознайомляться із загальними засадами функціонування центрів бойової підготовки Сухопутних військ США, методиками планування та проведення навчань з використанням комп’ютерів, обговорять питання практичного використання систем імітаційного моделювання в ході проведення навчань та форми і методи покращення підготовки військових фахівців.

    Крім того, українська делегація поінформує приймаючу сторону про методику використання систем імітаційного моделювання у Національній академії оборони України з огляду на важливість сучасних інформаційних технологій у підготовці висококваліфікованих військових кадрів для Збройних Сил України та розвиток співробітництва за напрямком бойової підготовки військ.

    Візит української військової делегації до Центру бойової підготовки Сухопутних військ США Європейського командування збройних сил США триватиме до 20 січня.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.