• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сьогодні відбудеться підписання Угоди про співпрацю між Мінбудом України та Чернівецькою міськрадою
    Опубликовано: 2006-01-18 10:30:00

    18 січня 2006 року о 15-00 у Міністерстві будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства (вул. Велика Житомирська, 9, зал нарад, 4-й поверх) відбудеться підписання Угоди про співпрацю між Мінбудом України та Чернівецькою міською радою з метою впровадження ефективних механізмів спрощення чинної дозвільної системи з питань містобудування.

    Чинна система отримання дозволів у сфері містобудування є громіздкою і створює перешкоди для залучення інвестицій у розвиток будівництва, тому цим документом передбачається здійснення комплексу заходів щодо дослідження механізмів проведення процедур, вивчення проблем та вироблення пропозицій з питань видачі замовнику вихідних даних на об’єкти будівництва, реконструкції та капітального ремонту, погодження проектної документації на інженерне забезпечення об’єктів з метою впровадження у виконавчих органах Чернівецької міської ради обслуговування підприємців за принципом „єдиного вікна” в порядку експерименту.

    Крім того, двостороння угода передбачає проведення спільних заходів щодо впровадження Законів України „Про планування та забудову територій”, „Про архітектурну діяльність”, „Про основи містобудування” та впорядкування системи ліцензування.

    Передбачено висвітлення цієї події засобами масової інформації.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.