• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко прибув до Угорщини
    Опубликовано: 2006-01-18 14:19:00

    Сьогодні, 18 січня, з офіційним візитом до Угорської Республіки прибула українська військова делегація на чолі з Міністром оборони України Анатолієм Гриценком.

    Програмою візиту на сьогодні заплановано відвідання керівником українського військового відомства військового гарнізону міста Сольнок. Там Анатолій Гриценко ознайомиться з роботою Центру підготовки миротворців Міністерства оборони Угорської Республіки та спостерігатиме за діями миротворчого контингенту за участю наземного й повітряного ешелонів.

    19 січня Анатолій Гриценко візьме участь у засіданні міністрів оборони країн Вишеградської групи, де в під час свого виступу ознайомить керівників оборонних відомств Угорщини, Польщі, Чехії і Словаччини з поглядами української сторони на можливі напрями надання допомоги Збройним Силам України з боку країн Вишеградської групи в реалізації євроатлантичних прагнень.

    В цей же день Міністр оборони України проведе низку робочих зустрічей. Зокрема, з Міністром закордонних справ Угорської Республіки паном Ференцем Шомоді, головою Комісії з питань оборони Державних Зборів Угорської Республіки паном Дьордєм Келеті, Міністром національної оборони Республіки Польща паном Радославом Сікорським, а також виступить перед слухачами Національного університету оборони Міністерства оборони Угорської Республіки ім. Міклоша Зріньї.

    На 20 січня запланована зустріч Міністра оборони України Анатолія Гриценка зі своїм угорським колегою паном Ференцем Юхасом та переговори у складі делегацій двох країн. Під час переговорів сторони планують обговорити стан та перспективи розвитку двостороннього військового співробітництва та за підсумками переговорів підписати Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Угорської Республіки Угоду про військово-технічне співробітництво.

    Прес-служба МО

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.