• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ключковський прокоментував завершення Погоджувальної ради
    Опубликовано: 2006-01-20 09:20:00

    Юрій Ключковський, представник Президента у Верховній Раді, прокоментував завершення Погоджувальної ради щодо пошуку шляхів ефективної взаємодії між Президентом, Парламентом та Урядом. Юрій Ключковський, представник Президента у Верховній Раді, після закінчення засідання Погоджувальної ради парламенту, яка відбулася 19 січня, прокоментував перебіг цього засідання та позицію Президента: “На Погоджувальній раді розглядалася низка питань, які передбачалося винести на пленарне засідання Парламенту за участю Президента та Уряду. Йдеться, зокрема, про складення присяги новопризначеними суддями Конституційного Суду та скасування постанови Верховної Ради про відставку Уряду. На жаль, щодо жодного з питань згоди досягнуто не було, і на 20 січня заплановано чергове засідання Погоджувальної ради. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Слід зазначити, що саме Президент України Віктор Ющенко ініціював переговорний процес щодо стабілізації політичної ситуації, ускладненої прийняттям рішення Парламенту про відставку Уряду. Позиція Глави держави полягає в необхідності пошуку шляхів переведення діяльності усіх органів влади у правову площину. Президент вважає позитивним є те, що Голова Верховної Ради Володимир Литвин та чимало депутатів підтримали таку ініціативу. Однак Погоджувальна рада поки що не дійшла згоди щодо можливостей її реалізації. Разом з тим Глава держави підтверджує налаштованість на пошук діалогу, наголошуючи на тому, що прийняті з порушенням Конституції рішення не можуть бути предметом політичних торгів”.

    ELCOMART Политика

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.