• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Рівненщину відвідали керівництво ДПА України
    Опубликовано: 2006-01-20 10:06:00

    18 січня у Рівному перебували начальник управління організації зовнішніх зв‘язків Департаменту модернізації ДПА України А.Чуприна, представники компанії SOFREСO:керівник проекту “Підтримка податкової реформи” М.Грамперт, його асистент Н.Пустовойтова з метою збору інформації про роботу органів ДПС в регіонах для ефективного виконання завдань, визначених у проекті “Підтримка податкової реформи” та ознайомлення працівників податкових органів із цілями та завданнями зазначеного проекту.

    Відбулася зустріч з головою ДПА в області Б.Зорієм, у Рівненській об’єднаній ДПІ – з її начальником і колективом, ознайомлення з організацією роботи низки управлінь та відділів ДПА в області, обслуговування платників податків і адміністрування податків і зборів. На зустрічі з керівництвом ДПА в області та начальниками державних податкових інспекцій повідомлено про мету проекту “Підтримка податкової реформи”, фундаментальні аспекти модернізації органів ДПС та основні напрямки розвитку податкових адміністрацій країн ЄС.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.