• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Губернатор Луганщини відвідав з робочою поїздкою шахтарське містечко
    Опубликовано: 2006-01-20 11:44:00

    Сьогодні голова Луганської облдержадміністрації побував з робочою поїздкою в місті Брянка. В селищі Замківка він зустрівся з відповідальними працівниками міськвиконкому по проблемних питаннях соціально-економічного розвитку шахтарських селищ. Після чого відвідав дитячу лікарню міста, оглянув палати, поспілкувався з хворими, обговорив проблемні питання з керівництвом закладу.

    У 1999 році діяльність лікарні була призупинена у зв’язку з аварійним станом, так як лікарня була підтоплена після закриття шахти «Брянківської». 1 вересня 2004 року почалися відновлювальні роботи за рахунок коштів міністерства палива та енергетики. 11 березня 2005 року діяльність лікарні була відновлена частково.

    Зараз гостро стоїть питання закінчення ремонту будівлі дитячої лікарні та відкриття «Центру матері і дитини». На це необхідно 1 млн. 700 тис. грн. Також серед проблемних - питання придбання транспорту (оскільки на обслуговуванні дитяче населення віддалених селищ міста на відстані 27–30 км), медичного обладнання. Губернатор обіцяв сприяти в подальшої реконструкції лікарні та вирішенні їх проблем.

    Під час огляду дитячої лікарні Геннадій Москаль звернув увагу на немовля – Ксеню Бочарову, якій 1 рік і від якої відмовилися батьки. Дитині терміново необхідна щелепно-лицьова операція. Проте, обласна клінічна лікарня погодилася на операцію лише за умови сплати 450 грн.

    Лікарі брянківської лікарні почали збирати цю суму, бо дитина з народження живе у цьому медичному закладі. Довідавшись про це, Геннадій Москаль тут же зателефонував головному лікарю Луганської обласної лікарні і доручив сьогодні ж прийняти дівчинку на безкоштовне лікування. По даному факту губернатор доручив провести службове розслідування та покарати винних.

    За програмою губернатор також оглянув промисловий майданчик вертикального ствола горизонту 490м шахти “Вергелівська” ДП “Луганськвугілля”, з керівниками шахти обсудив перспективи розвитку та проблемні питання. В другій ині дня Геннадій Москаль зустрівся з керівництвом ВАТ «Брянківчанка», ознайомився з виробництвом. Наприкінці поїздки губернатор провів зустріч з керівниками міських організацій політичних партій та громадських організацій, а також зустрівся з керівництвом виконавчих органів міської ради.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.