• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Урядовий комітет з питань правової політики та оборони провів Юрій Єхануров
    Опубликовано: 2006-01-20 11:47:00

    Під час засідання Урядового комітету з питань правової політики та оборони 19 січня 2006 р. під головуванням Прем’єр-міністра Юрія Єханурова, було затверджено ряд змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України.

    Зокрема, Прем‘єр-міністр запропонував Уряду затвердити Порядок визначення друкованого засобу масової інформації, у якому розміщуються оголошення про виклик до суду відповідача, третіх осіб, свідків, місце фактичного ання (перебування) яких невідоме. Юрій Єхануров запропонував визначити на цей рік таким засобом масової інформації - газету „Урядовий кур’єр”.

    Міністру економіки Арсенію Яценюку Прем’єр-міністр доручив розглянути питання щодо надання повноважень спецекспортера Державному підприємству „Запорізьке машинобудівне конструкторське бюро „Прогрес”, визначитися щодо продукції, яка продається за кордон, конції, тощо. Проти надання вищевказаного статусу виступило ДП „Укрспецекспорт”, вважаючи, що такий статус потрібно надавати або всім подібним підприємствам, або нікому, мовляв, надання такого статусу може викликати концію між „Прогресом” та ВАТ „Мотор-Січ”.

    Глава Уряду Юрій Єхануров запропонував також затвердити протокол між Кабінетом Міністрів України та Урядом республіки Білорусь про внесення доповнень до Угоди про порядок перетинання українсько-білоруського кордону громадянами, які ають у прикордонних районах, від 12 ня 1998 р.

    Стосовно висновку до проекту ЗУ „Про надання житлових позик військовослужбовцям, особам начальницького та рядового складу органів внутрішніх справ та деяким іншим особам”, Прем’єр-міністр підтримав ідею створити робочу групу з доопрацювання та залучення урядом фахівців до роботи у цьому напрямку.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.