• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росія назвала істеричними твердження Саакашвілі
    Опубликовано: 2006-01-23 10:13:00

    Росія назвала істеричними твердження президента Грузії Міхаїла Саакашвілі, який звинуватив її у зриві енергопостачання.

    Напередодні одночасні вибухи вивели з ладу два газогони і головну лінію електропередач, що призвело до повного припинення постачань газу до Грузії і зменшення на чверть постачань електрики.

    Інцидент стався у той самий день, коли у Грузії був найхолоднішій за останні 20 років день.

    Пан Саакашвілі зазначив, що його країна отримувала численні погрози від роcійських урядовців з огляду на прагнення Москви перебрати контроль над трубопроводами, які проходять грузинськими теренами.

    Він звинуватив російські власті в організації нападів.

    Москва покладає відповідальність за інцидент на антиросійські сили.

    Голова парламентського комітету Держдуми Костянтин Затулін зажадав від президента Саакашвілі доказів на підтримку висунутих звинувачень:

    "Якщо пан Саакашвілі знає краще за нас чому були висаджені у повітря ті трубопроводи, то нехай надасть докази. Якщо він не надасть доказів, то тоді він просто брехун, - до того ж - брехун радше малого калібру, такий собі пропагандист, який без будь-яких підстав звинувачує цілу країну у якихось злостивих намірах проти Грузії. ю, ми повинні звернутися до пана Саакашвілі по пояснення, а також - до грузинського посла до Росії."

    "BBCUkrainiane"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.