• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відбулося розширене засіданні колегії Хмельницької ОДА
    Опубликовано: 2006-01-23 11:37:00

    У суботу, двадцять першого січня відбулось розширене засідання колегії Хмельницької облдержадміністрації.

    На порядок денний виносилось єдине питання – про проект обласного бюджету на 2006 рік.

    З доповіддю висту голова Хмельницької облдержадміністрації Іван Гладуняк. Він, зокрема, зазначив, що пріоритетна увага в області буде спрямована на:

    -забезпечення збільшення видатків соціальної спрямованості місцевих бюджетів як інструмента вирішення пріоритетних соціально-економічних питань;

    -сприяння випереджуючому зростанню темпів збільшення реальних доходів населення, передусім, заробітної плати;

    -стимулювання інноваційної та інвестиційної діяльності;

    -своєчасній виплаті заробітної плати у бюджетній сфері та соціальних виплат, у тому числі громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи;

    -поліпшення умов для розвитку соціальної та гуманітарної сфери шляхом збільшення видатків на соціальний захист населення, охорону здоров’я та освіту, підвищення ефективності їх використання;

    -продовження роботи з реформування системи соціального захисту, освіти, охорони здоров’я, первинної медичної допомоги, загальної середньої освіти.

    Особлива увага присутніх зверталася на підтримку села. На майбутній рік на розвиток села буде залучено 33044,6 тисяч гривень. Вперше виділяються кошти в сумі 900,0 тисяч гривень на здешевлення сервісного обслуговування корів та телиць господарств населення, що дасть змогу додатково осіменити 20 тисяч голів, значно підвищити продуктивність поголів’я ВРХ.

    На колегії прозвучала жорстка вимога до органів державної податкової адміністрації у Хмельницькій області щодо вжиття заходів по скороченню до кінця 2006 року податкового боргу з податків, що надходять до місцевих бюджетів у розмірі 10 відсотків від суми, яка склалася станом на 1 січня 2006 року.

    Прозвучала критика до окремих голів райдержадміністрацій відносно своєчасної виплати заробітної плати в регіонах.

    Перед засіданням колегії відбуласz нарада з головами райдержадміністрацій.

    По розглянутому питанню колегія прийняла відповідне рішення.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.