• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кириленко відвідав Закарпаття
    Опубликовано: 2006-01-23 11:47:00

    20 січня 2006 року Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко здійснив одноденну робочу поїздку до Закарпаття, де взяв участь у заходах, присвячених 60-річчю утворення Закарпатської області та Дню Соборності України.

    Під час урочистостей Віце-прем’єр наголосив, що Закарпатська область межує із трьома країнами Євросоюзу, тому вона має стати „локомотивом” України у її просуванні до ЄС. „Тут є і сучасні спільні підприємства з іноземним капіталом, і вміння застосовувати нові технології, тут – справжній європейський дух”, - зазначив В’ячеслав Кириленко. За його словами „величезний потенціал краю знаходиться у туристично-рекреаційній галузі, уряд же у свою чергу сприятиме розвитку цього напрямку”.

    Віце-прем’єр відвідав Ужгородський Будинок Милосердя (Дитячий будинок сімейного типу). Він підкреслив, що „Закарпатська область є одним із лідерів зі створення дитячих будинків сімейного типу, на сьогодні тут створено 14 таких закладів, і у 2006 році планується відкрити ще десять подібних будинків”.

    В’ячеслав Кириленко також провів виїзну нараду з керівництвом області в Закарпатському обласному державному українському музично-драматичному театрі та бібліотеці Ужгородського національного університету. Під час наради обговорили питання залучення коштів місцевого та центрального бюджетів на реконструкцію театру та перенесення бібліотеки у придатне для зберігання книг приміщення.

    Прес-служба КМУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.