• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Керівництву „Одесаобленерго” погують акціями протесту
    Опубликовано: 2006-01-23 11:52:00

    Голова Одеської обласної організації Партії Реформи і Порядок Семен Форшайт на засіданні Координаційної Ради політичних партій при Одеському міському голові закликав лідерів регіональних партійних організацій підтримати заплановані акції протесту проти знеструмлення квартир одеситів кампанією „Одесаобленерго”.

    ПРП нещодавно провела з цього приводу прес конференцію для журналістів на якій висловила вимогу не знеструмлювати помешкання одеситів.

    Щоправда, ситуація на краще не змінилася. Світло у квартирах одеситів зникає і далі. Це стає причиною проведення мітингів, перекриття руху на автошляхах причорноморського міста.

    Тепер партійці погують керівництву „Одесаобленерго” акціями протесту.

    „У мене є пропозиція. Коли відступлять морози – керівники політичних партій закличемо наших активістів і заблокуємо, на кілька днів, будинок управління Одесаоблнерго” живою ланкою у кілька рядів”, сказав у своєму виступі Семен Форшайт.

    На засіданні Координаційної Ради лунали і пропозиції розташувати біля будинку „Одесаоблнерго” наметове містечко з протестом проти „невиправданих відключень електроенергії”.

    Начальник юридичного управління Одеської міськради Андрій Іванський повідомив учасникам Координаційної Ради політичних партій, що Одеський міський голова ще наприкінці минулого року подавав позов в інтересах територіальної громади, в рамках якого Приморський райсуд Одеси прийняв ухвалу про заборону АТ „Одесаобенерго” знеструмлювати помешкання одеситів.

    У взаємодії з юридичним управління Одеської міськради місцева Правозахисна академія споживачів підготувала позов на „Одесаобленерго”, Національну комісію з врегулювання електроенергетики України, Антимонопольний комітет.

    Позивачі вимагають визнати незаконними дії енергетиків, забов”язати їх забезпечити постачання електроенергії (якщо вимикати електрику – робити це виключно після відповідних попереджень громадян). Окремим пунктом виділена вимога присвячена постачанню електроенергії у відповідності із існуючими критеріями і стандартами.

    З Одеською обласною колегією адвокатів досягнута домовленість про захист інтересів адвокатами цього об”єднання під час розглядах у судах позовів проти „свавілля енергетиків”. Послуги адвокатів будуть безкоштовними.

    Вже тиждень в Одесі працює комісія Міністерства палива і енергетики, яка здійснює перевірку діяльності енергетичної кампанії „Одесаобленерго”. 21 січня юридичне управління міськради отримає інформацію про результати роботи цієї комісії.

    Минулого тижня під час акції протесту проти знеструмлення помешкань – машина ВАЗ травмувала молодого одесита, який брав участь у перекритті руху транспорту. Постраждалий помер у лікарні.

    ELCOMART Политика

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.