• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Буняк вважає себе міським головою Львова
    Опубликовано: 2006-01-23 11:58:00

    Це після того як депутатський корпус наприкінці минулого року вдруге відправив його у відставку. Любомир Буняк обіцяє більше не судитися з депутатами, проте звернувся у пошуках справедливості до Генпрокуратури та Секретаріату Президента.

    130 тисяч львів’ян у 2002 році віддали свої голоси Любомиру Буняку. Його козирною обіцянкою було цілодобове водопостачання. До цього додалася підтримка з боку Віктора Ющенка та Юлії Тимошенко. Сьогодні Любомир Буняк зізнається – обіцянки були щирими. Проте не врахував усіх перешкод. Об стіну нерозуміння та цькування з боку обранців та підконтрольної опонентам преси розбилося багато мрій.

    Любомир Буняк: «Це таки розчарування. Я думав зорганізувати все. Я позапартійна людина, думав зорганізую велику львівську громаду і ми будуватимемо процвітаючу державу. Нічого мені не вдалося». Із самого початку обставини складалися фатально для Любомира Буняка – скандал навколо цвинтаря орлят, самоспалення львів’янина через земельну аферу, скнилівська авіакатастрофа. У всьому громада винуватила мера. Водночас почали псуватися стосунки з депутатським корпусом. Усі наміри сприймалися вое – розповідає Любомир Костянтинович. Причину цього бачить у відмінності ідейних засад.

    Любомир Буняк: «Я прийшов працювати маючи певні засади як я вже сказав, на благо громади, для Львова. А вони прийшли з іншими ідейними засадами – працювати для вирішення своїх фінансових справ». На адресу Любомира Буняка часто лунали звинувачення у недипломатичності та нездатності до компромісу. Наслідком цих вад стало кілька судових позовів до мера від журналістів та нардепів. Сам Любомир Буняк власну безкомпромісність не заперечує. Перекй, що компроміс це завжди зрада принципів.

    Любомир Буняк: «Компроміс не вирішує питання до кінця. Компроміс згладжує ту чи іншу проблему. А потім вона все одно постає, але на іншому витку». Любомир Буняк попри розчарування, задоволений своєю діяльність на посаді мера. Каже, на 80% виконав програму цілодобового водопостачання, модернізував 30 котелень, відремонтував дороги, технічно оснастив комунальні лікарні. Балотуватися на посаду мера більше не буде. Каже, вже достатньо зроблено – пора пожити для себе і для дітей.

    "НТН"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.